Fotoalbum weer beschikbaar

off-airHet fotoalbum van onze website was even uit de lucht. Vervelend, net na het zomerfeest als we nog even naar de foto’s willen kijken. Op dit moment worden de foto’s ge-upload en staan ze er bijna allemaal weer op.

Veel mooie foto’s van buurtfeest

tineke-tamminga-085Je kunt nagenieten van het buurtfeest van afgelopen weekend, want inmiddels staan er meer dan 100 mooie foto’s in het fotoalbum. Met speciale dank aan Tineke Tamminga voor de fantastische foto-impressie die zij maakte.

Start bouw Loevestein 4

start-loevestein-nieuwbouw-2016Op woensdag 14 september is fase 1 gestart van de nieuwbouw met de projectnaam “Mooi Loevestein”. De start werd feestelijk gezamenlijk ingeleid met de kopers en de partijen die voor de realisatie zorgen van de eerste woningen in Loevestein 4.

De feestcommissie kijkt tevreden terug op buurtfeest

dsc_0572Het buurtfeest 2016 zit er weer op. Voor ons toch altijd weer spannend. Wat doet het weer en op hoeveel bezoekers kunnen wij rekenen? Wordt het programma positief ontvangen en gebeurt er niks vervelend? Grotendeels hebben wij onze doelstellingen behaald.

Buurtfeest gezellig en succes

Opening van het Buurtfeest 2016Het buurtfeest dat gistermiddag en -avond werd georganiseerd was weer super geslaagd en reuze gezellig. Dankzij de uitstekende organisatie, hulp van vrijwilligers, de enthousiaste deelnemers en het mooie weer werd het een onvergetelijke dag.