Gezinsuitbreiding in Loevestein

Na weken lang broeden is er op Loevestein gezinsuitbreiding. Moeder en vader zwaan zwemmen nu trots met hun drie jongen in de sloot langs het fietspad naar Lippenhuizen. Op deze prachtige voorjaarsdag trekt dat veel bekijks van de voorbijgaande fietsers. Menig fietser stapt even af om dit fraaie schouwspel van nabij mee te maken.

Beachvolleybaltoernooi afgelast

Het beachvolleybaltoernooi  dat het buurtcomité voornemens was te organiseren op 25 juni gaat helaas niet door.

Zomerfeest op 9 september

Het Zomerfeest vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 september. Schrijf het al vast in je agenda! De organisatie is nog volop gaande en het beloofd ook dit jaar weer een mooi programma te worden.

EXTRA ACTIVITEIT: Geef je op voor beachvolleyball

Het Buurtcomité organiseert op zondag 25 juni een beachvolleyball toernooi. De wedstrijden vinden plaats op de buitenvelden van zwembad De Delte/Sportcentrum Kortezwaag, van 14.00 – 16.00 uur. Schrijf je in als team van 4-5 personen. Stuur daarvoor een bericht naar rhgermeraad@home.nl. Vervolgens ontvang je een reactie.

Wie heeft onze kater Tommie gezien?

Sinds zondagavond 30 april is onze grijze kater Tommie spoorloos. Na terugkeer van onze vakantie, verliet Tom het huis en is daarna niet meer teruggekomen. Hij wordt nu al een ruim week gemist. Heb je Tom misschien gezien? Laat het ons s.v.p. weten. Stuur een email naar pj@deds.nl of bel 0513 460117 (fam. Jonker, Skûtsje 51).