Geef je kids op voor Paasfeest

Het voorjaar is in aantocht en de paashazen komen weer langs in onze wijk Loevestein! Op zaterdag 15 april wordt het Paasfeest georganiseerd voor alle kinderen uit de wijk Loevestein.

Activiteiten Oud en Nieuw

Het oude jaar 2016 is bijna weer voorbij. Wat ging het snel! Om het oude jaar uit te zwaaien en het nieuwe jaar te verwelkomen organiseert het Buurtcomité Loevestein123 een gezellige fakkeltocht en een spectaculaire vuurwerkshow.

Fotoalbum weer beschikbaar

off-airHet fotoalbum van onze website was even uit de lucht. Vervelend, net na het zomerfeest als we nog even naar de foto’s willen kijken. Op dit moment worden de foto’s ge-upload en staan ze er bijna allemaal weer op.

Veel mooie foto’s van buurtfeest

tineke-tamminga-085Je kunt nagenieten van het buurtfeest van afgelopen weekend, want inmiddels staan er meer dan 100 mooie foto’s in het fotoalbum. Met speciale dank aan Tineke Tamminga voor de fantastische foto-impressie die zij maakte.

Start bouw Loevestein 4

start-loevestein-nieuwbouw-2016Op woensdag 14 september is fase 1 gestart van de nieuwbouw met de projectnaam “Mooi Loevestein”. De start werd feestelijk gezamenlijk ingeleid met de kopers en de partijen die voor de realisatie zorgen van de eerste woningen in Loevestein 4.