15e Buurtfeest weer gezellig

Zaterdag vierde Loevestein haar 15e Buurtfeest. Zoals bijna altijd waren de weergoden ons weer goed gestemd. De opkomst was prima en we hebben veel nieuwe gezichten gezien dit jaar. Met een zeer goed gevoel kijkt het feestcomité terug op een geslaagde editie. 

Jullie worden bedankt voor je gezelligheid en alle leuke reacties die we mochten ontvangen.

Middagprogramma

We begonnen ’s middag met een viswedstrijd waarbij de winnaar binnen één uur maar liefst 6 vissen uit het water wist te halen. Daarna werd voor jong en oud een kaatsclinic georganiseerd vanuit de Koninklijke Nederlandse Kaats-vereniging. Een echte Boppeslach kijkend naar het enthousiasme waarmee de ballen in het Perk werden geslagen. Ook was er een heuse brandweerwagen waarin je op de foto gezet kon worden. Dat was natuurlijk best wel stoer.  Ook de “wateractiviteiten” vielen zeer in de smaak. De hottub was continue gevuld met kinderen en van de meterslange buikschuifbaan kregen veel kinderen maar geen genoeg. De barbecue met salades was Michelin ster waardig, waardoor er met een gevulde maag gedanst kon worden op de muziek van DJ Subtune.

Het feest ging door in de avond

Rond 22.00 uur was het muisstil in de tent, want de uitslag van de verloting volgende. Bijna iedereen had wel een lootje gekocht en hoopte om het ballonvaartticket te winnen. Bij deze nogmaals de felicitaties aan alle prijswinnaars.

Stuur je foto en filmpjes op

Tijdens de dag zijn er foto’s gemaakt door een aantal buurtbewoners. Bij deze een oproep om foto’s en filmpjes via de site met een ieder te delen. Ook hopen wij dat de gemaakte Drone opnames binnenkort via de site zijn te bewonderen. Foto- en video materiaal kan je uploaden via de knop aan de rechterkant van deze pagina.

Mede mogelijk gemaakt door …

Wij bedanken de ondernemers voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Zoals: Visser Plant, AH Gorredijk, Etos, Gall & Gall, EP van der Molen en Rinsma Fashion. Ook bedanken wij boer Kales voor het beschikbaar stellen voor het stuk land waarop gekaatst kon worden. En natuurlijk dank aan alle vrijwilligers en deelnemers.

Op de foto staat Benno (woordvoerder namens de feestcommissie) klaar om het Buurtfeest te laten beginnen.